Първоначално публикувано от genko1982
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с късите светлини
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениеказаха ми едно място кадето ги правят рефлекторите близо до бул.константин величков тиа дни ще отида да вида кво ще каже човека,че нов фар струва маика си и баща си
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениеот бул.константин величков тръгваш по бул.тодор александров посока центъра и втората пряка завиваш в дясно то там е малко забранено и след 20м.от ляво пише фарове.аз ще хода днес
Comment
-
ходих но не обърнах внимание.точно преди пазара е .може да влезнеш от бул.Стамбулииски.обаче като отидох нямаше никои звъннах на един тел.оставен на вратата и човека ми каза че ако фара е на щипки ще го оправи иначе не става.слагал му некво фолио операцията струвала около 20лв и евентуално за сряда се разбрахме та въпроса ми е на щипки ли е или неalfa 166jtd@super
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеКато ходиш, виж как точно се казва пряката.
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщение..че ако фара е на щипки ще го оправи иначе не става.слагал му некво фолио операцията струвала около 20лв и евентуално за сряда се разбрахме та въпроса ми е на щипки ли е или неsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениеама ако не са на щипки нищо не праиме
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеАми не е на щипки - лепен е.Но попринцип може да се отваря както написах в по-долна тема и следователно после да се залепи .. нищо му няма
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениети или твоя човек Жоро отварял ли ги еAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениеако му ги закарам дали ще се навие да отвори и моитеAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
Comment